Versatile Idea OyTahdikkaan taitavasti lähtökohdista lopputulokseen...

Versatile.

Versatile Idea Oy

Versatile Idea Oy

Versatile Idea Oy on suomalais-brittiläisen pariskunnan 2012 perustama yritys. Nimi ilmentää tarjoamiemme palvelujen laajuutta ja monimuotoisuutta!

Palvelut.

Korut

Korut

Korukursseja, helmikoruja & nettikauppa

Tutustu verkkokauppaamme, jossa myydään korunvalmistustarvikkeita sekä kultaseppämestari Pia-Mari Jullin suunnittelemia koruja.

Pia tarjoaa myös valikoiman korunvalmistukseen liittyviä kursseja.Korut
Web-suunnittelu

Web-suunnittelu

Web-suunnittelu

Nykyaikana yrityksen Internet-sivusto on vähintään yhtä tärkeä osa palvelukokonaisuutta kuin fyysinen liiketilakin. Sivuston synnyttämä yrityskuva vaikuttaa usein ratkaisevasti asiakkaan ostopäätökseen.

Yhteistyössä kanssanne etsimme toimivan, Joomla!- tai Wordpress-sisällönhallintajärjestelmään perustuvan, juuri tarpeisiinne räätälöidyn verkkosivustoratkaisun, jota voitte itsekin helposti ylläpitää. Tarvittaessa voimme huolehtia myös sivuston hallinnasta ja ylläpidosta.

Pystymme vastaamaan tarpeisiinne, oli kyseessä sitten pieni harrastesivusto, pieni tai keskisuuri yrityssivusto, verkkokauppa tai keskustelufoorumi. Kaikki toimittamme ratkaisut ovat nykyaikaisia ja hyvin mobiililaiteyhteensopivia.

Pyydämme suoraa yhteydenottoa tarvearviointia ja henkilökohtaisen tarjouksen antamista varten.Web-suunnittelu

Palvelut.

Christian Jull - näyttelijä

Christian Jull - näyttelijä

Englanninkielinen ääni- ja elokuvanäyttelijäs

Christian Jull on englanninkielinen teatteri, elokuva -ja ääninäyttelijä, jolla on yli 25 vuotta työkokemusta sekä Yhdistyneestä kuningaskunnasta että Helsingistä. Hänen erityisvahvuuksiaan ovat komedia ja luonnenäytteleminen.

Täältä löydät Christianin yksityiskohtaisen portfoliosivuston. Hän on yleensä käytettävissä ääni- ja elokuvatyöskentelyä varten hyvin lyhyellä varoitusajalla.

Huomaathan, että sivusto on englanninkielinen.Christian Jull - näyttelijä
Maisemavalokuvaus

Maisemavalokuvaus

Maisemavalokuvaaja Christian Jull on valokuvannut lähes viisitoista vuotta. Hänen töitään voi katsella ja ostaa erillisessä valokuvausportfoliossa.

 

Canvas-tauluja, postikortteja, magneetteja ovat saatavilla ostaa täältä


Täydellinen kerääminen ja lisensointi:

Maisemavalokuvaus

Työtämme.