Hopeakorut

Hopeakorut

Tuotteita yhteensä 9 kpl.

Näytetään 1-9 yht. 9 tuotteesta

Kiertorata korvakorut

Korvakorut ovat valmistettu 925-hopeasta. Korvakorun halkaisija on 18mm. Kivivaihtoehtoina ovat sitriini (oranssin keltainen), topaasi (sininen), peridootti (vihreä) tai violetti (ametisti). Korvakoruja saa tilauksesta myös kultaisena. Kiertorata sarjaan kuuluu myös rannekoru.

Kiertorata rannekoru

Rannekoru on valmistettu 925-hopeasta. Rannekorun pituus 17,5mm tai 19mm. Muut koot tilauksesta. Rannekorun leveys 12,5mm. Kivivaihtoehtoina ovat sitriini (oranssin keltainen), topaasi (sininen) tai peridootti (vihreä).  Kiertorata sarjaan kuuluu myös korvakorut.

Hilla Sormus

Kukka ja sormus on tehty 925-hopeasta.Heteet ovat kullattu. Kukan halkaisija 20mm. Sormuksen leveys 3mm.

HUOMIO! Sormukset tehdään tilauksesta. Toimitus 14 päivää maksusuorituksen saavuttua.

Puolukka riipus

Puolukkariipuksen muoto toistaa pensaan pienet herkät lehdet ja kirkkaanpunaiset marjat. Riipus on valmistettu 925 hopeasta ja marjoja kuvaa punaiset, suomalaiset granaatit. Ketju on säädettävissä pituuteen 42cm ja 45cm. Riipuksen halkaisija on n 23mm. Kivien koko n. 2,7mm. Kivet tulevat Lemmenjoen ja Miessijoen alueelta Lapista.

Sarjaan on saatavissa myös korvakorut.

Puolukka korvakorut

Puolukkakorvakorumme jäljittelevät pensaan pieniä herkkiä lehtiä ja kirkkaan punaisia marjoja. Korvakorut on valmistettu 925 hopeasta, kivet suomalaiset granaatit Lapin alueelta. Korvakorun koko on 16 x 10 mm. Kivien koko n. 2mm.

Sarjaan kuuluu myös riipus.

Move On Riipus

Elämä on kuin tuuli, joka kannattelee siipensä levittänyttä lokkia taivaalla tai puhaltaa eteenpäin avomerellä matkaavaa purjelaivaa. Kuljemme eteenpäin auringon noususta sen laskuun ja tähyämme horisonttiin. Joskus tuuli kääntyy meitä vastaan ja riepottelee, keinuttaa - paiskaa tuntemattomille rannoille. Silloin olemme usein yksin, heikkoja, siipirikkoja uuden alussa. Mutta aina nousee uusi päivä, elämä kirjoittaa uuden luvun. Aika kuljettaa ja parantaa, aurinko palauttaa suuntavaiston ja voimat.

Move On koru on aurinkokello, joka näyttää Helsingin aikaa ja se on tehty täysin oikeiden mittojen mukaan, pienoiskoossa. Materiaali on hopeaa. Symbolisesti aurinkokellosormus, rannekello ja riipus Move On on tulevan polkua valaiseva ja omaa sisäistä suuntaa kirkastava käyttöesine sekä koriste. Ajankulun ja intuition voimia yhdistävä voimakoru uusille aluille.

Materiaalit 925 ‰ hopea ja safiirilasi.
Ketjun pituus: 70 cm